Villa Sandudden

Vanliga frågor

Fungerar Villa Sandudden som ett vanligt hotell?

Nej, vi tar bara emot slutna sällskap som alltid är själv i en av våra två villor (Villa Sand eller Villa Udden). En Villa har fem rum med 10 eller 12 separata bäddar.

Får man ta med sig egen alkohol?

Villa Sandudden har serveringstillstånd. Vilket innebär att man kan inte ha med sig egna alkoholhaltiga drycker. De måste köpas och serveras av oss.

Fungerar Villa Sandudden som en resturang?

Nej, vi tar bara emot slutna sällskap som alltid har en egen matsal som finns i den egna exklusiva villan (Villa Sand eller Villa Udden). Vi har ingen öppen allmän resturang rörelse.

Hur många - kan man vara på Villa Sandudden?

Ni har alltid en egen Villa (Villa Sand eller Villa Udden) som vardera har fem rum och 10 eller 12 separata sängar. Till varje villa hör en egen matsal, umgängesrum och boende.

Man kan sedan addera till någon eller några av våra fristående hus som ligger bredvid villorna. Man kan självklart boka hela Villa Sandudden och då får man 16 rum och ett loft med maximalt 36 övernattande personer.

Hittar inga priser på er hemsida!

Vi har ingen fast prislista utan skräddarsyr alltid varje konferens eller tillställning.
Gör en förfrågan så skickar vi en offert (oftast inom någon timme)

Hur få - kan man vara på Villa Sandudden?

Man har alltid en av våra två villor (Villa Sand eller Villa Udden). En Villa har fem rum med 10 eller 12 separata bäddar.

Vi har ibland grupper som är så små som fyra personer – med det blir då relativt dyrt då man som sagt alltid har en villa och dedikerad personal för gruppen.

 

Finns parkeringsplatser?

Till varje villa finns det fem parkeringsplatser.
Har man hela Villa Sandudden har man alltså 10 platser.
Det finns dock gott om platser vid pendelparkering som ligger 2 km före man kommer fram till Villa Sandudden.