Villa Sandudden

Aktiviteter

Gör mötet minnesvärd med en unik upplevelse. Vi har något för alla.Spa & Bastu

Vår härliga bastu på egen brygga med en stor utomhus-jacuzzi är en fantastisk upplevelse oavsett årstid.

Motionsspår

Power walk eller löpning längs Ingarös stränder och golfbanan, kartor finns på olika slingor, pannlampor finns för lån.

Gruppträning

Oscar Jöback har under 30 år jobbat med fysisk och mental träning. Hos oss håller han i gruppträningar och ser gärna till att er puls höjs ute på vår udde.

Utegym

Packa ner träningskläder om det finns tid i agendan och lusten faller på. Vi har ett fint utegym med trä-maskiner tillgängligt året runt.

Utomhus-och inomhusspel

Låna några av våra sällskapsspel och utmana varandra i boule och kubb eller mät krafterna i en prestigefylld pingisturnering.

SUP / Rodd

Ni kan också utan kostnad låna SUP (StandUpPaddleboard) eller en roddbåt om ni vill utforska vikarna i Kolström.

Trolleriduon

Upplev Brynolf & Ljung på ert evenmang hos oss på Villa Sandudden. Uppträdandet skräddarsys efter era önskemål, kanske mellan middagsrätterna eller till fördrinken.

Fiske

Ni kan meta eller kasta från någon av våra tre bryggor, låna en av våra två roddbåtar eller gå längs den längs den 400 meter långa stranden.

Matlagning

Tillsammans med vår kock från restaurang Jim & Jacob lagar kvällens två förrätter. Vi arrangerar också traditionella provningar.

Golf

Det finns tre golfbanor i närområdet, närmast ligger Ingarö GK med en skogs- och en ängsbana. Ingarö GK ligger på promenadavstånd.

Schack

Gnugga geniknölarna! Både utomhus stor schackspel som vackra inomhus schackspel.

LIVE MUSIKQUIZ

De förtjusande Lena Nilsson och Pernilla Cowan bygger sin musikquiz utav glädje! Ett svängigt radarpar som charmigt blandar skönsång med personligt glitter och glimten i ögat.

Layer J

Känt DJ ansikte inom musikscenen i Sthlm med över 1 miljon spelningar på Spotify. Vi är extremt glada att kunna erbjuda exklusiva och intima spelningar.

Ölprovning

Värmdö Bryggeri brygger öl i alla dess former på ett hantverksmässigt sätt i ett toppmodernt bryggeri. Alltid välbalanserat och med det dukade bordet och den goda smaken i fokus.

Våra egna aktiviteter


Kombinera upplevelsen
med vår aktivitetspartner

Vi samarbetar med Öppet hav som gärna tar med er ut i kajaker, RIB, på mountainbike eller någon annan aktivitet där ni får uppleva vår fantastiska skårgärdsnatur. De har mängder av teambuilding och roliga aktiviteter.

RiB-turer

Marknadens modernaste båtar och utlovar en fartfylld upplevelse utan dess like. Öppet havs förare tar er tryggt och säkert genom Stockholms vackra skärgård.

Laserlerduveskytte

Se vad medarbetarna går för, skyttet garanterar oanade tävlingsinstinkter. Det är miljövänligt, ofarligt och kan utövas året runt, även i mörker.

Pilbågsskytte

Sin enkelhet till trots är pilbågsskytte en gammal klassiker som fortfarande håller måttet. Det krävs en stor portion koncentration och god teknik för att träffa målet.

Kajakpaddling

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark, medveten närvaro som ger kraft.